• Succesverhalen

    We hebben al veel toffe evenementen georganiseerd in De Kring. Bekijk onze referenties voor meer inspiratie.

Van sponsoravond tot kerstviering

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk een greep uit de evenementen die hebben plaatsgevonden in De Kring.
Van de uitreiking van de Ondernemersprijs Roosendaal tot een kerstmarkt voor maar liefst 2000 gasten.

Wat anderen over ons zeggen

Wauw… wat een fantastisch personeelsfeest hebben wij gehad bij De Kring. Via via kwamen in contact met de dames van De Kring, vanaf het eerste moment een super enthousiast ontvangst. Het was redelijk kortdag, omdat we maar 2,5 maanden de tijd hadden om het gehele feestje te organiseren. Na een aantal gesprekken waren de wensen vanuit ons helemaal duidelijk en gingen de dames voor ons aan het werk. Binnen no-time hadden zij fantastische ideeën en wij een plan voor ons personeelsfeest. Alles op tijd, netjes geregeld, vriendelijk personeel en daarnaast fantastische zorgen van het gehele team. Het personeelsfeest voor 2020 staat ook al gepland bij De Kring en we zijn al druk bezig met de voorbereidingen!

Hanneke van den Heuvel- Michels Project coördinator ID Logistics

Voor het tweede jaar hebben wij onze nieuwjaarsbijeenkomst bij De Kring georganiseerd. Tijdens de organisatie van het evenement is schakelen met De Kring gemakkelijk, omdat ze erg benaderbaar zijn. De samenwerking met Karin en Kirsten hebben wij als erg goed ervaren. Ze hebben creatieve ideeën en nemen initiatief. Alles is mogelijk en maatwerk is geen enkel probleem!

Joy EngelbrechtCommunicatie medewerkerSchipper Accountants

Sinds een aantal jaren vindt het sportgala Roosendaal in de Kring plaats. Sinds 2 jaar is de samenwerking met Schouwburg de kring verder geïntensiveerd waarbij we nooit tevergeefs een beroep op de expertise van medewerkers van De Kring kunnen doen.

Wilbert BrouwersBestuurslidSportgala Roosendaal

Bij De Kring werken stuk voor stuk capabele en aardige mensen. Mensen die meedenken en kordaat helpen om van je feest een succes te maken. Tel daar de fraaie zaal, het restaurant en de foyer bij op en je kunt je geen betere locatie voorstellen.

Hans van der MaasOrganisatorDisco Inferno 70s/80s
© Copyright - Verhuur | De Kring Roosendaal |