Business Awards 2018

Jaarlijks vindt de uitreiking van de Roosendaal Business Awards plaats. De stad Roosendaal krijgt de mogelijkheid om ondernemers aan te dragen en kan te laten maken op de felbegeerde award(s). Een viertal ondernemers maken kans op de ‘Zorg award’, ‘City award’, ‘Small business award’ en ‘Business award’

Opdrachtgever

Roosendaal Business Award

De Ondernemersprijs van Roosendaal wordt jaarlijks uitgereikt. De prijs kent vier categorieën, namelijk één voor bedrijven van 1 tot 20 medewerkers, één voor bedrijven met meer dan 20 medewerkers, één voor bedrijven met een hoge meerwaarde voor Roosendaal, en een Zorg-Award. De uitreiking van de prijzen wordt ondersteund door B&W en vindt plaats tijdens een feestelijke avond in Roosendaal. De winnaars worden gekozen door een kritische jury.

Samenwerking

Onze diensten

De Kring Roosendaal ondersteunt de Roosendaal Business Awards 2018 bij de vormgeving van het concept. Samen bepalen we (deels) de inhoud van de avond, zoals sprekers, podiumaankleding en entertainment. De Kring biedt de ruimte beschikbaar met technische faciliteiten en ondersteuning.

Meest recente evenementen