Schipper Groep

Schipper viert jaarlijks haar nieuwjaarsbijeenkomst op een externe locatie. Ook dit jaar hebben wij ze weer mogen ontvangen. 350 accountants luisterden aandachtig naar het plenaire gedeelte in de grote zaal. Trendwatcher Adjiedj Bakas vertelde meer over de trends die we kunnen verwachten in 2019 en de directie van Schipper Groep haakte hierop in met de trends en ontwikkelingen voor de organisatie. Na afloop van het plenaire gedeelte werden alle medewerkers in de kleine zaal verwacht voor het diner. Diverse gerechten werden geserveerd en een live band zorgden voor een gezellige sfeer deze avond. 

Opdrachtgever

De historie van de Schipper Groep gaat terug naar 1938. In dat jaar werd Schipper Accountants opgericht en anno 2018 tellen wij 12 vestigingen in Zuidwest-Nederland. Schipper biedt ondernemers diverse diensten op het gebied van onder meer accountancy, controle, belastingadvies, juridische advisering en algemeen bedrijfseconomisch advies.

Samenwerking

  • Eventorganisatie: creëren en meedenken met het concept van de nieuwjaarsbijeenkomst.
  • Technische ondersteuning: de grote zaal werd omgetoverd tot tijdmachine en de kleine zaal werd sfeervol ingericht voor het walking dinner met live entertainment.
  • Horeca: wij verzorgden de volledige catering op deze avond.

Meest recente evenementen