Alles onder één dak

Van catering tot entertainment

Catering

Onze locatie is voorzien van een eigen restaurant ‘Over de Tong’. Iets te vieren? Over de Tong is ook een uitstekende locatie voor een gezellige borrel, receptie en allerlei feesten en partijen. We bieden arrangementen, maar uiteraard kunnen wij precies inspelen op de wensen en behoeften voor elke gelegenheid. Voor grote groepen werken we samen met onze lokale cateraars.

Techniek

Met onze ervaring in de theatertechniek kunnen we je volledig ontzorgen. Onze technische mannen (én vrouwen!) hebben alle kennis in huis op het gebied van licht en geluid. Moderne technieken worden toegepast en wij denken graag met je mee. Heb je een extra microfoon of een beamer nodig? Of wil je skypen met de CFO in Zimbabwe tijdens jouw presentatie? Dat kan!

Entertainment

Ben je op zoek naar een toffe band voor je bruiloft, goochelaar tijdens het diner of circusact bij ontvangst? Met ons netwerk en theaterachtergrond ondersteunen we graag bij de invulling van het entertainmentprogramma. Kies je toch liever voor een goede spreker? Wij werken samen met diverse bureaus om een (zakelijk) evenement een extra dimensie te geven met een inspirerende sprekers.