• Kerst in De Kring

    Warm kerstfeest voor je medewerkers

Kerst in De Kring

Het organiseren van een kerstfeest of borrel voor je bedrijf. Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen! Want voor een kerst bedrijfsuitje zijn de verwachtingen van je medewerkers altijd torenhoog gespannen. Wij doen bij theater de Kring niets liever dan jouw medewerkers in de watten leggen en hun verwachtingen overtreffen. Onze handen jeuken!

Jouw eigen kerstmarkt

Wat is er leuker dan al je medewerkers hun eigen kerstcadeau samen te laten stellen tijdens een exclusieve kerstmarkt? Wij faciliteren een sfeervolle kerstmarkt met gezellige kraampjes, een aanbod van cadeaus afgestemd op jouw gasten. Leuk in combinatie met een heerlijke lunch of feestelijke borrel. Zo sluiten je gasten op-en-top verwend het jaar af. En wij helpen je de gasten te verwennen. We zijn niet voor niets het meest gastvrije theater van Brabant en het beste Theaterrestaurant van Nederland.

Kerstdiner in winterstijl

Stel je voor: lange tafels met witte kleden, grote kandelaars, ijspegels vanaf het plafond, sneeuw op de vloer. En je medewerkers die genieten van een heerlijk kerstdiner. Bij ons is het allemaal mogelijk! Zie je je gasten liever genieten van een winter-BBQ of verrassende gerechten geserveerd vanuit kerstkraampjes? Lijkt ons geweldig! Wij zorgen voor de aankleding, fantastische catering en alles eromheen. Zorgen jullie voor de gasten? Uiteraard kunnen wij bij alle evenementen zorgen voor kerstversiering in jullie huisstijl en extra’s als een kerst photobooth en levende kerststal.

Theater & Concert in het kerstpakket

Al eens gedacht aan een mooie voorstelling, musical of (kerst)concert in het kerstpakket van dit jaar? Geef uw werknemers of gasten dit jaar een cadeau om helemaal in de kerstsfeer te komen! Met de Podium Cadeaukaart in het Kerstpakket geeft u ze een leuke avond uit cadeau. Met dit feestelijke cadeau zijn tickets voor toneel, dans, musical of (kerst)concert snel gekocht. Maak dit originele en unieke cadeau af met een persoonlijke kerstboodschap op de kaart. Er is keuze uit duizenden voorstellingen en concerten door het hele land. En de kaarten zijn te koop voor een bedrag dat jij wilt. Een hele vrolijke kerst toegewenst!

Interesse of meer informatie?

Neem telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

© Copyright - Verhuur | De Kring Roosendaal |